Rüyada sol elden vurulmak

Rüyada sol elden vurulmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, şifa edineceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elden vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada sol elden vurulmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elden vurulmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada silahla elden vurulmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada elden anahtar almak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elden tutmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada elden yaralanmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada elden iğne olmak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elden su içmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments