Rüyada sol elinden vurulmak

Rüyada sol elinden vurulmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Rüyada sol elinden vurulmak daha kararlı bir kişi olunacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elinden yaralanmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yeni yollara girileceğine inanılır.

Rüyada sol elinden bıçaklanmak sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada sol koldan vurulmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak yaşanan maddi problemlerin artacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elden vurulmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sol bacağından vurulmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments