Rüyada sol ayağından vurulmak

Rüyada sol ayağından vurulmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, maaşının artacağına alamet eder.

Rüyada sol ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Rüyada sol ayağından vurulmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Rüyada sol bacağından vurulmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet eder.

Rüyada sol elden vurulmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elinden vurulmak çok yıpranacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sol omzundan vurulmak uykusuz geceler yaşanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sol ayaktan vurulmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol bacaktan vurulmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, dolayısıyla geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments