Rüyada sivil polisle konuşmak

Rüyada sivil polisle konuşmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, geçiminin zorlaşacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet eder.

Rüyada sivil polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Rüyada sivil polisle konuşmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada sivil polis görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada sivil polis olmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments