Rüyada sivil polis görmek

Rüyada sivil polis görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sorunların günden güne azalacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kariyerinde atılım yapacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada sivil polis gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Rüyada sivil polisten kaçmak eline büyük paralar geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada sivil polisle konuşmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada sivil polis olmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulur.

Rüyada sivil polise yakalanmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments