Rüyada sivil polis olduğunu görmek

Rüyada sivil polis olduğunu görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sivil polis olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sivil polis olmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak stresten uzaklaşacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işarettir.

Rüyada sivil polis görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek başarıya ulaşacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak sevdikleriyle arasının açılacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok daha büyük adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments