Rüyada sivil polis olmak

Rüyada sivil polis olmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, aileden ayrı kalınacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Rüyada sivil polis olmak allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polisten kaçmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil polise yakalanmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak kendisini ailesine vereceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivil polisle konuşmak sevdikleri ile birlikte olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments