Rüyada kendini sivil polis olarak görmek

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, imkânsızı başaracağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini sivil polis olarak gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada sivil polise yakalanmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sivil polisten kaçmak müjdeli haberler alınacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada sivil polisle konuşmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments