Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, moralinin yerine geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak sevdikleri ile kavuşacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada sivil polis görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polise yakalanmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada sivil polisle konuşmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulur.

Rüyada sivil polis olmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalettir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments