Rüyada sivil polisten kaçmak

Rüyada sivil polisten kaçmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada sivil polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Rüyada sivil polisten kaçmak kendi dualarının allah katında kabul olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına inanılır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada sivil polis görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polise yakalanmak işten eve bir hayat yaşayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada sivil polis olmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments