Rüyada sivil asker olmak

Rüyada sivil asker olmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil asker olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada sivil asker olmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına inanılır.

Rüyada sivil asker görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada askeri sivil görmek sayılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sivil polis olmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sivil polis görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sivil komutan görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments