Rüyada sivil kıyafetli asker görmek

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hane içine ay doğacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başarılı adımlar atacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, vaaz ve nasihate tabir olunur.

Rüyada sivil kıyafetli asker gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil asker görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil asker olmak büyük zararlardan kurtulacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Rüyada sivil polise yakalanmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına rivayet eder.

Rüyada sivilc görmek makbul olan şeylere, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sivil komutan görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments