Rüyada sivil komutan görmek

Rüyada sivil komutan görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil komutan gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada sivil komutan görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada sivil polisle konuşmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada sivil polisten kaçmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okula sivil gitmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil general görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulur.

Rüyada sivil asker olmak şansın döneceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments