Rüyada sivil asker görmek

Rüyada sivil asker görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada sivil asker gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Rüyada sivil asker olmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil asker görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil komutan görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivilc görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada okula sivil gitmek maddi durumun düzeltileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments