Rüyada askeri sivil görmek

Rüyada askeri sivil görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri sivil gördüyseniz:

  • Risk yarar analizi yapıp, belli girişimlerinizi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada askeri sivil görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil asker olmak bazı adımlar atacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada sivil polis görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sivil subay görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sivil asker görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polisten kaçmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments