Rüyada sırtından kurşunla vurulmak

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak kazancının da aynı oranda artacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments