Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşun yemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak başarıya giden yollarının açılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada ayaktan vurulmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek huzura erileceğine, huzur bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments