Rüyada kurşunla başından vurulmak

Rüyada kurşunla başından vurulmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunla başından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalettir.

Rüyada başından kurşunla vurulmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak sağlıklı bir ömür süreceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tek kurşunla vurulmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun vurulmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments