Rüyada ayağından kurşunla vurulmak

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak işlerine bereket geleceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, tartışmaların sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başından kurşunla vurulmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Rüyada kurşun vurulmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunla başından vurulmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iyi konumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kurşun yemek vurulmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments