Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çok sağlıklı olunacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, övgü dolu sözler duyacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına inanılır.

Rüyada ayaktan kurşun yemek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak çalışmalarının yarıda kalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak kötü duygularını yeneceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments