Rüyada başından kurşunla vurulmak

Rüyada başından kurşunla vurulmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada başından kurşunla vurulmak idealist davranacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla başından vurulmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulur.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalettir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments