Rüyada kurşunlanarak vurulmak

Rüyada kurşunlanarak vurulmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına inanılır.

Rüyada kurşun yemek vurulmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, anne baba duasının alınacağına rivayet eder.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak çok hayırlı haberler alacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada tek kurşunla vurulmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak gönül yaralarının iyileşeceği, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak düşmanlarını alt edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments