Rüyada selden geçmek

Rüyada selden geçmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, prestij sahibi olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada selden geçmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada selin içinden geçmek sabırla hayatına devam edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyundan geçmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada selden geçmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada akan sel görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde sel görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada selin altında kalmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kar ve sel görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada çamurlu sel görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, başarılarının hiçe sayılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments