Rüyada çamurlu sel görmek

Rüyada çamurlu sel görmek huzurunun eski haline döneceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet eder.

Rüyada çamurlu sel gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada çamur sel görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada sel ve çamur görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada çamurdan sel görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada çamur ve sel görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu sel görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çamur seli görmek başarılarını ispat edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada selden korunmak umutlarının tazeleneceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
13 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yeliz

Rüyamda dağdan çamurlu sel geldi annemle beraber kacmamiza rağmen çamurlu sele kapıldık ama daha sonra kurtulduk

Esma Akpınar

Rüyamda deniz eve kada sahil sel geliyor kapının önündeki ayakkabı terlik toplamaya çalışıyorum kimisıni alabildim kimisi sel kapattı hemen kapıyı kapattım içeri kaçtım icərde ölmüş babannem küs olduğum halam ve kızı vardı sele bakmaya gittiğimde çekilmeye başlamıştı

gül

Merhaba. Rüyada işyerinden bir arkadaşım aradı, buralarda sel çıktı iyi misin diye. Bende camdan baktım 2. kat seviyesinde her yer sel suyu altında kalmıştı, çamurdan deniz olmuştu sanki. Beni ve ailemi etkilemedi.

gül

teşekkür ederim, çok sağolun.

Ebru hemsire

Rüyamda büyük bir selin içindeydim. Ayakta kalmak için zorlanıyordum. Ama kaldım. Sele kapilmadim. Çok merak ediyorum. Cvp larmisiniz.

AYSE

Rüyada çamurlu selin geldiğini gördüm ancak bana net hatırlayamıyorum beni içine almadı en son hatta bir gemideyiz dağdan çamurlu selin indiğini gördük ama yine de kurtuluyorduk en son başka bir yola döndü gemi ve uyandım korkudan

Zeynep

Rüyada çamurlu selin içinden araba ile geçti gimizi gördüm ama sel arabanın içine hiç girmiyordu arabada ben ve eşim vardı