Rüyada selin içinden geçmek

Rüyada selin içinden geçmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, toplumda yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin içinden geçmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada selin içinden geçmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel suyundan geçmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada selden geçmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Rüyada sel içinde yürümek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde sel görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine inanılır.

Rüyada sel içinde kalmak yakın çevresine fikir danışacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Rüyada selin içinde yürümek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalettir.

Rüyada selin içinde yüzmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments