Rüyada sel suyundan geçmek

Rüyada sel suyundan geçmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet eder.

Rüyada sel suyundan geçmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada sel suyundan geçmek hayatın pahalılaşmasına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada selin içinden geçmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada selden geçmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada su baskını sel görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Rüyada sel suyundan kaçmak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sel suyuna kapılmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet eder.

Rüyada su sel görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalettir.

Rüyada sel suyunda yüzmek doğru bir karar verileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments