Rüyada evin içinde sel görmek

Rüyada evin içinde sel görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, mal mülk edineceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde sel gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Rüyada evin içinde sel görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada selin içinden geçmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işarettir.

Rüyada selin içinde yüzmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin içinde yürümek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, onların kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada sel içinde yürümek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada sel içinde kalmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada selin içinde kalmak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini sel basmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments