Rüyada selin altında kalmak

Rüyada selin altında kalmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Rüyada selin altında kalmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada sel altında kalmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet eder.

Rüyada selin altında kalmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde kalmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada selin ortasında kalmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selde kalmak hayırlı haberler getireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işarettir.

Rüyada selde kaldığını görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada inek altında kalmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments