Rüyada kar ve sel görmek

Rüyada kar ve sel görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ufkunun açılacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kar ve sel gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kar ve sel görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, saygınlık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sel ve kar görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz sel suyu görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada su sel görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet eder.

Rüyada berrak sel görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada sel sonrasını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına inanılır.

Rüyada selde sürüklenmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tersine akan sel görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments