Rüyada akan sel görmek

Rüyada akan sel görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan sel gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada akan sel görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada tersine akan sel görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalettir.

Rüyada sel ve deprem görmek içinin hafifleyeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur seli görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına delalettir.

Rüyada sel kaçmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada selden kurtulduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments