Rüyada sarı şort giymek

Rüyada sarı şort giymek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Rüyada sarı şort giymek gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada sarı şort giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada sarı şort görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada şort giymek iyilik ve hayır bulacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şort giymek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada pembe şort giymek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalettir.

Rüyada mavi şort giymek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mini şort giymek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments