Rüyada mavi şort giymek

Rüyada mavi şort giymek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, rahat şekilde yaşayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada mavi şort giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Rüyada mavi şort giymek rahatın ve konforun geleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kısa şort giymek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz şort giymek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada şort giymek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada mini şort giymek elindeki işi rayına oturtacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil şort giymek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments