Rüyada pembe şort giymek

Rüyada pembe şort giymek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü günler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada pembe şort giymek gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Rüyada pembe şort giymek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek bol rızık elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı şort giymek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil şort giymek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi şort giymek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kot şort giymek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şort giymek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments