Rüyada şort giymek

Rüyada şort giymek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada şort giymek gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada mini şort giymek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada şort giymek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil şort giymek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şort giymek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada mavi şort giymek onun mutlu olmasına vesile olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah şort giymek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe şort giymek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments