Rüyada birinin şort giydiğini görmek

Rüyada birinin şort giydiğini görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Rüyada birinin şort giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada pembe şort giymek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa şort giymek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil şort giymek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı şort giymek hafifleyeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada şort giymek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına işaret eder.

Rüyada kot şort giymek daha rahat bir hayatı olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz şort giymek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments