Rüyada sarı şort görmek

Rüyada sarı şort görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hasret içinde kalacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı şort gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Rüyada sarı şort giymek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalettir.

Rüyada sarı şort görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil şort giymek insanların hayranlığını kazanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz şort giymek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada erkek şortu görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah şort görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine inanılır.

Rüyada pembe şort giymek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şort görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments