Rüyada mini şort giymek

Rüyada mini şort giymek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Rüyada mini şort giymek gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada mini şort giymek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işarettir.

Rüyada yeşil mini etek giymek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalettir.

Rüyada mavi mini elbise giymek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mini elbise giymek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zararların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada mini elbise giydiğini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mini gelinlik giymek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mini etek giymek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mini etek giymek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments