Rüyada yeşil şort giymek

Rüyada yeşil şort giymek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil şort giymek gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada yeşil şort giymek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada kot şort giymek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada şort giymek çok daha iyi yerlere geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sarı şort giymek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa şort giymek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, şansının da döneceğine delalet eder.

Rüyada mavi şort giymek sevdiği kişilere yardım edeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah şort giymek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına işaret eder.

Rüyada mini şort giymek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments