Rüyada renkli televizyon görmek

Rüyada renkli televizyon görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada renkli televizyon gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Rüyada renkli televizyon görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada kendini televizyonda görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada televizyon kırmak ömrünün de uzun olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon seyretmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada televizyon kırdığını görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon programı görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments