Rüyada televizyon programına çıkmak

Rüyada televizyon programına çıkmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada televizyon programına çıkmak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada televizyon programına çıkmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon programı görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evlenme programı görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, keyifli sohbetler edeceğine alamet eder.

Rüyada yarışma programına katılmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Rüyada program görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına işarettir.

Rüyada bilgisayar programı görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada programa katılmak evliliğinde mutlu olacağına, çok zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada radyo programı yapmak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments