Rüyada televizyon kırmak

Rüyada televizyon kırmak imkân sahibi olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, düşmanlarını alt edeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, bütçesinin daralacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine işaret eder.

Rüyada televizyon kırmak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Rüyada televizyon kırmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına yorulur.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kapatmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırık televizyon görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çok televizyon görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalettir.

Rüyada eve televizyon almak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kapalı televizyon görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon kurmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments