Rüyada televizyon seyretmek

Rüyada televizyon seyretmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada televizyon seyretmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olun.

Rüyada televizyon seyretmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzü seyretmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada stadyumda maç seyretmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin doğuşunu seyretmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edenleri seyretmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, dinde tartışmaya alamet eder.

Rüyada film seyretmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada camdan seyretmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, dostlardan zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada nehir seyretmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, daha rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments