Rüyada televizyon programı görmek

Rüyada televizyon programı görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, rakiplerinin üzüleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon programı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada televizyon programı görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada ders programı görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada yarışma programına katılmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işarettir.

Rüyada tv programı görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, arkasından iyi konuşulacağına alamet eder.

Rüyada program görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada radyo programı yapmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada yarışma programı izlemek verimli olacak işler yapacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments