Rüyada kendini televizyonda görmek

Rüyada kendini televizyonda görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet eder.

Rüyada kendini televizyonda gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada televizyona çıkmak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon anteni görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada televizyon çıkmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon kaybetmek iyi geçim halinde kalacağına, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek makamının sürekli yükseleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı televizyon görmek düşmanların çok üzüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments