Rüyada ayak bileğini görmek

Rüyada ayak bileğini görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, mutluluk ve saadete alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğini kesmek hayra ve esenliğe, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada ayak bileğini görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments