Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, rütbe alacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işaret etmektedir.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalettir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işaret eder.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek sıkıntıların aşılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğini görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak kazancını doğru şekilde kullanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments