Rüyada ayak bileğinde kıl görmek

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinde kıl gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak bir bebek sahibi olunacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğini görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments