Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalettir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini görmek daha fazla yakınlaşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek çok kötü hissedileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak bileğinde kıl görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine alamet eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments