Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini eve kapatacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinde bilezik gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileğinde altın bilezik görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bileğinde bilezik görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak bileğini kesmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments