Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kararlarına saygı duyulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulmaktadır.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada ayak bileğinden vurulmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Rüyada ayak bileği görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğini kesmek çok kötü günler göreceğine, uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments